Voetbalvereniging Krayenhoff

Nieuws

Veerkrachtig Krayenhoff wint in Ewijk: 2-3.

In de vierde klasse E stond koploper Krayenhoff bij Ewijk bij rust met 2-0 achter. De Nijmeegse ploeg herpakte zich na rust en won met 3-2. Daarmee liepen ‘de kraaien’ verder weg van OSC, dat net als vorige week gelijk speelde. Germania, dat nog de gestaakte wedstrijd tegen Millingen moet afspelen, is tweede na de winst bij Roda’28 en Millingen vierde.

Ewijk overblufte de lijstaanvoerder met treffers van Kees van Koolwijk en Max Wattenberg. Het bleek niet voldoende: Romano Jansen, Johnny Dobson en Hakim El Hakri bezorgden Krayenhoff de benauwde winst.

Ewijk-trainer Bas Hendriks: ,,Onze eerste helft was prima; na hun 2-3 hadden we geen power meer om gelijk te komen.”

,,Wij lieten ons aftroeven en waren in de eerste helft schandalig slecht, maar hebben ons daarna op inzet teruggeknokt. Complimenten voor die instelling”, aldus de Nijmeegse coach Angelo van Elk.

Terug naar overzicht

Kalender

Nog geen evenementen beschikbaar

Stand Krayenhoff 1

Topscorers Krayenhoff 1

 
 
 
Krayenhoff verliest tijdens hervatting competitie in derby van SCE.

Krayenhoff heeft de competitie in de vierde klasse E hervat met een nederlaag. In de topper op sportpark de schoonhorst (Blauw Wit) werd met 0-1 verloren van SCE. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

 
 
Krayenhoff buigt 2-0 achterstand om bij SCP.

Krayenhoff heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop gewonnen in Puiflijk. Een vroege 2-0 achterstand werd omgebogen in een 2-4 overwinning. Klik op de foto voor het wedstrijdverslag.

 
Enorme bekerstunt Krayenhoff bij Alverna: 'Al 368 appjes gehad'.

Donderdag 25 November heeft Krayenhoff voor een enorme stunt gezorgd in de districtsbeker. Alverna, uitkomend in de Eerste klasse, werd uitgeschakeld: 1-2. Klik op de foto voor het hele artikel.

 

In Memoriam: Bart Swinkels

Heel Krayenhoff is vandaag in rouw. Onze vriend, speler en trouwste lid is niet meer onder ons. Wij wensen Cindy, de kinderen en de rest van de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Rust zacht Bart, we zullen je missen!

Programma 26 november

Programma 27 november

 
 

"Trots van Sportpark de Schoonhorst."